2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi’nde İşletme Bölümüne kayıt yaptırıp, derslerine yüz yüze eğitim ile başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak 05.10.2021 tarihi, saat 13:00’de yüz yüze oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim, işletme bölümü öğretim elemanı ve fakültemiz dekan yardımcısı Doç. Dr. Emine ŞENER’in başkanlığında, birinci sınıf öğrencilerinin akademik danışmanı Araş. Gör. Dr. Vildan GÜNEŞ tarafından gerçekleşti.

Öğrencilerin tam katılımı ile gerçekleşen eğitimde, eğitim-öğretim süreleri boyunca öğrencilere yardımcı olacak gerekli bilgiler verildi. Bu bilgiler arasında üniversitemiz ve bölümümüzün işleyişi, kalite yönetim sistemi/memnuniyet bildiriminin kullanımı yer aldı. Öğretim elemanları kısaca tanıtıldı.

Toplantı, sağlık, sıhhat, fiziki koşullarda yüz yüze eğitime devam edilebilmesi temennileriyle sona erdi.