2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Fakültemizden yatay geçiş yoluyla başka Üniversitelere gitmek isteyen öğrencilerimizden başvuru sürecinde istenen öğrenci belgesi ve transkript belgeleri e devlet üzerinden temin edilebilmekte olup, öğrenci belgesinde disiplin durumu sadece disiplin cezası alan öğrencilerde yer almaktadır. Transkript belgesinde yazan "Giriş Türü: ÖSYM" alanı ise daha önce yatay geçiş yapmadığınızı göstermektedir. Ders muafiyetleri için istenen ders içeriklerine Fakültemiz web sayfasındaki "Akademik Birimler" seçeneğinden ulaşabilirsiniz. Ders içerikleri pandemi nedeniyle ıslak imzalı ve mühürlü olarak verilememekte olup, diğer Üniversitelere sayfamızdan alacağınız ders içeriklerinin kabul edilmesi için resmi yazı yazılmıştır.